Logo Rienk Joure
Rienk kantoor stoel swopper
Bellen
Rienk hot news
Rienk mailen
Rienk op Facebook
Rienk route

MKB

../ MKB Financiële Administratie - Hét financiële pakket

Rienk kantoor en inrichting beschikt in samenwerking met Koot O&O te Amsterdam over eigen standaardprogrammatuur voor financieel-administratieve toepassingen in het midden- en kleinbedrijf.

Koppeling van maatwerk-software aan standaardprogrammatuur behoort tot de mogelijkheden.

MKB financiële administratie

 • Onbeperkt aantal administraties
 • Grootboek/Dagboek
 • Sub-administraties
 • Facturering (1)
 • Budgetanalyses (1)
 • Kosten additioneel op projecten boeken (1)
 • Aanmaningen (1)
 • Telebanking (1)
 • Rechten
 • Uitgebreide afdrukfuncties scherm/printer
 • Ouderdomsanalyse
 • Betaaladvieslijsten
 • Ingebouwde Backup / Restore (zip)

(1) Optioneel verkrijgbare module
Standaardpakket
Algemeen
Het pakket werkt volgens de klassieke boekhoudmethode, gecombineerd met de voordelen van de geautomatiseerde financiële administratie. Concreet betekent dit een forse tijdbesparing bij het boekhouden; bovendien is de informatie, die van de financiële gegevens is af te leiden, direct opvraagbaar, zowel op het scherm als op de printer.

Inrichten
Dagboeken, grootboekkaarten en btw-codes zijn binnen het pakket vrij te bepalen. U kunt zelf max 98 verschillende dagboeken definiëren van het type Kas/Bank/Inkoop/Verkoop of Memoriaal. U kunt een onbeperkt aantal grootboekkaarten definiëren van het type Balans / Verlies&Winst of Subadministratie. De grootboekkaarten kunt u groeperen waarbij u tot max 8 verschillende nivo's kan totaliseren. Kortom u kunt Uw administratie inrichten naar eigen inzicht.

Eigenschappen
Elke mutatie legt u vast in een dagboek waarna het programma deze verwerkt op de grootboekkaarten (doorschrijfsysteem).

U kunt in meerdere periodes tegelijk boeken, indien nodig zelfs in meerdere boekjaren. Het programma kent een soepele jaarovergang. De eindbalans van het vorige boekjaar kunt u zo vaak u wilt en op elk tijdstip inlezen als beginbalans voor het nieuwe boekjaar. U kunt de boekhouding per periode afsluiten, zodat boeken in die periode voortaan onmogelijk is. Dit doet u bijvoorbeeld nadat de BTW-aangifte over het tijdvak (aan de hand van een periode-overzicht) is verricht.

Rapportage
Mutatieoverzichten en saldi van de dagboeken, de grootboekkaarten en de debiteuren/crediteuren-kaarten zijn altijd beschikbaar, zowel via het beeldscherm als op de printer.

Standaard kunt u een Saldibalans een Balans / Verlies & Winst afdrukken gespecificeerd en/of een samenvatting.

Ten behoeve van de subadministraties kunt u een Ouderdomsanalyse en Betaaladvieslijst afdrukken met behulp van (zelf) gedefinieerde selecties. Tevens kunt u saldilijsten afdrukken over zelf te bepalen periode(s).

Diagnose en herstel programmatuur
U kan een diagnose uitvoeren op de administratie. In geval van fouten kan met het reorganiseren van de administratie het geheel weer hersteld worden.

Rechten
U kunt per inlognaam rechten toekennen. U kunt hiermee voorkomen dat een gebruiker bepaalde programma's opstart.

Backup en Restore
Voor de noodzakelijke achivering kun u binnen het pakket per administratie een backup maken. De gehele administratie wordt gecomprimeerd opgeslagen in een zogenaamd ZIP-bestand.
Optioneel verkrijgbare modules
Facturering
Het optioneel verkrijgbare programma Facturering is flexibel opgezet, zodat het voor elk bedrijf geschikt is. De factuurlay-out(s) is/zijn vrij te bepalen. Het factureringsprogramma is gekoppeld financiële administratie, wat betekent dat het programma de mutaties automatisch verwerkt in de dagboeken, op de grootboekkaarten en openstaande posten genereert in de sub-administratie.

Meerdere gebruikers
De programmatuur is in twee versies leverbaar: Single-User (de standaard uitvoering) en Multi-User, waarmee meerdere gebruikers tegelijkertijd in dezelfde administratie kunnen werken.

Telebanking
Met deze module kunt U geautomatiseerd betalingen/incasso's aanmaken vanuit de subadministratie(s). Na het aanmaken van het betalingsbestand voor de bank worden de betalingen/incasso's automatisch verwerkt in de administratie.

Aanmaningen
Door middel van een selectie of vanuit een (markeer) zoekscherm kunt u aanmaningen afdrukken. De lay-outs kunt u naar eigen inzicht inrichten.

Projectadministratie
Naast het boeken op een grootboekkaart kunt U (indien gedefinieerd) deze ook doorboeken op een project. Projecten kunnen naar een nieuw boekjaar overgenomen worden.
Aanvraag MKB Financiële Administratie
Bent u geïnteresseerd geraakt in ons MKB Financiële Administratie pakket? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor een afspraak! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk ook gerust contact met ons opnemen voor meer informatie
 
Screenshots

Hieronder vindt u enkele screenshots van het MKB Financiële Administratie pakket, op deze manier hopen wij u een nog beter beeld van dit pakket te geven.
 
Eenvoudige menustructuur

Kiezen (onbeperkt aantal) administraties

 
Onderhoud Debiteuren / Crediteuren

Eenduidige zoekschermen

Openposten op scherm of printer

Saldi op scherm of printer

Dagboekmutaties op scherm of printer

Telebanking

Rechten per gebruiker
 
Conversie MKB voor Dos naar MKB voor Windows

Context gevoelige help-functie
© 2019 Rienk - Techniek SkarWeb